Back to all news

Warrior Eco Power Equipment: Lansering!Warrior ECO lanserar ett komplett sortiment med batteridrivna trädgårdsprodukter

Under slutet av Maj 2020 kommer Warror ECO´s sortiment att lanseras i Sverige hos utvalda återförsäljare. 
Med fokus på prestanda, kraft och bekvämlighet är vi säkra på att dessa produkter kommer att hjälpa alla de med, eller utan, gröna fingrar runt om i landet. Vårt sortiment består av fem high-tech maskiner; Gräsklippare, häcksax, lövblås, motorsåg och en trimmer. Dessa produkter är utvecklade för att ge dig stor glädje och nytta till ett minimum av underhåll. 

I arbetet med dessa produkter har vi utgått ifrån vad som finns på marknaden och vad som saknas, vad användare uppskattar och vilka standarder som är, eller borde vara, självklara. Resultatet är att vi valt 60V på hela sortimentet eftersom vi helt enkelt upplever att 24V, 36V och 48V oftast inte är tillräckligt.

Våra produkter är fullmatade med innovationer:

The 60V Samsung lithium batteries

Vårt 60V Lithium-Ion batteri på 2,5Ah är utvecklade av Samsung och fullt användbara i samtliga maskiner. De snabbladdas på 40 minuter med hjälp av Lithium-Ion laddaren som fungerar ihop med alla batterier. Batterierna har även en inbyggd BMS samt "Life Battery Indicator" som genom ett knapptryck visar laddstatus i realtid.

Cordless Lawn Mower

Warrior ECO´s Gräsklippare har egen framdrivning vilket innebär att den kör själv med hjälp av en sex-växlad automatlåda och att du endast behöver styra. Motorn är en borstlös elmotor som automatiskt styr dess effekt beroende på terrängen.

Cordless Leaf Blower

Vår Lövblås prucerar ett tryck på 200km/h i turboläge. Den kan drivas i 25min på full gas och vill du sänka hastigheten på den gör du det enkelt genom gasreglaget. Den har även inbyggd LED-belysning för de där mörkare höstkvällarna.

Cordless String Trimmer

Trimmern kommer med en bärsele trots att den endast väger drygt 3 kg. Den reglerar hastigheten automatiskt och handtaget går att ställa i fyra olika nivåer.

Cordless Chainsaw

Vår Motorsåg har nödstopp och automatisk smörjning av kedjan. När du börjar såga kickar dess "Intelligent Speed Control" in som automatiskt styr hastigheten baserat på belastning för din säkerhet.

Cordless Hedge Trimmer

Tillsist, vår Batteridrivna Häcksax som är häcksaxen att jämföra mot. Med automatisk "Anti Blocking system" och med handtag som går att vinkla i olika lägen för olika klippvinklar. 60V Samsungbatteri och en vikt på ca 3kg gör sitt också.

Warrior Eco CEO Jeff Bimson beskriver det så här:

“We have taken all steps possible to ensure that our new range of cordless garden equipment is designed and manufactured to the highest standards. Quality, technology and reliability are what we have always been about and we certainly feel that this new range of products delivers these attributes in abundance.”

Att bara snacka är dock enkelt. Vi är dock så övertygade om våra batteridrivna produkter att vi erbjuder en "pengarna-tillbaka-garanti" på 30 dagar om du som användare inte är nöjd. Alla produkter är CE-märkta och kommer med 3 års garanti.


Go back